Home  |   Sale  |   New  |   Zwanger  |   Grote Maten  |   Men  |   Links

Voeg Stardress toe aan je favorieten

Cruise Cap Women

€25,95


Cruise Cap WomenGa naar de WebShop van Gaastra

Over Gaastra
Verzendkosten:Kort: De verzendkosten naar Nederland en Duitsland bedragen standaard EUR 5,- tot een orderbedrag van EUR 99,-. Bij hogere orderbedragen verzendt Gaastra gratis. Retourneren; u kunt het pakket afleveren bij een van de vele DHL servicepoints. U kunt het pakket thuis of op een ander adres laten afhalen. Zie voor uitgebreide verzendvoorwaarden Verzendvoorwaarden Gaastra.
Betaalwijze:Credit card, PayPal, iDEAL, Factuur (uitsluitend in Nederland en Duitsland en afhankelijk van de uitkomst van - extern - uitgevoerd riskmanagement)
BeschrijvingGaastra is een authentiek kledingmerk. Een kledingmerk die over de hele wereld gedachten oproept aan zeilen en watersport. Gaastra Sportswear staat voor hoogwaardige, functionele zeilkleding en stoere lifestyle-sportswear met een maritiem karakter. De kledingcollectie is inmiddels uitgegroeid tot een volledig en totaal afgestemd lifestyle concept dat mannen, vrouwen en kinderen die voor Gaastra kiezen een complete lijn biedt, uiteenlopend van professionele zeiloutfits tot gecoördineerde sport- en vrijetijdskleding, naast een uitgebreid assortiment gaastra accessoires en gaastra schoenen.
Links:Gaastra Pro Shop heeft onder andere de volgende afdelingen;
Dames Gaastra Fleeces
Heren Rugby shirts
skikleding en Zeilkleding
Gaastra dames winterjassen